Calidris

Primo spegelskåp med ljusstyrning

Dansani Calidris Primo spegelskåp är designat för att imponera med sina vackra inre spegelväggar, gott om extra förvaring och ett vackert justerbart ljus. Spegelskåpet levereras med en förstoringsspegel som ger dig en klar och skarp bild när du plockar ögonbrynen, och den medföljande magnetskenan kan användas för att förvara din pincett eller nagelklippare. Dessutom finns det ett smart eluttag inbyggt i spegelskåpet så att du enkelt kan ansluta dina elektroniska enheter. Ge ditt badrum det ultimata lyftet med Dansani Calidris Primo spegelskåp - en känsla av elegans och funktionalitet som kommer att göra din morgonrutin till ett nöje.

Välj färg
Valt
Rödbrun ek

S850-177

Pris
20 175 kr

GTIN (EAN) 5713804288707
Färg Rödbrun ek
Höjd 80 cm
Bredd 100 cm
Djup (längd) 15 cm
Volym 120 dm³
Antal hyllor 10
Antal luckor 2
Korpusmateriale Fanerad MDF
Nettovikt 49,34 kg
Bruttovikt 55,90 kg
Strömbrytar Inkl. touch strömbrytare
Belysningstyp Exkl. belysning men inkl. LED-driver
Typ 12V ljusstyrning
IP klass IP44
Kelvin 2100-6500K
Stiktype Standard
Max Watt MAX 2300W
Förpackningshöjd 85 cm
Förpackningsbredd 105 cm
Förpackningsdjup (längd) 20 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig