Match

Profil för rörgenomföring till D

Denna profil för rörgenomföring är avsedd att användas för modell D, fast skärmvägg från Dansani Match. Den kan kombineras med alla typer av fasta skärmväggar och ökar installationsmåttet med 20 mm. Möjlighet rörgenomföring från 20-40 mm.

Välj färg
Valt
Svart

1603526

Pris
795 kr

GTIN (EAN) 5713804327291
DB 2256384
Färg Svart
Höjd 197,50 cm
Bredd 2 cm
Djup (längd) 6 cm
Volym 2,37 dm³
Nettovikt 0,91 kg
Bruttovikt 0,91 kg
Förpackningshöjd 200 cm
Förpackningsbredd 8 cm
Förpackningsdjup (längd) 5 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig