You

Push-open för 1 låda

Vill du eftermontera push-open till ditt underskåp med lådor? Med detta eftermontering set kan du göra just det. Med push-open kan du öppna dina lådor med bara ett tryck , vilket ger ditt underskåp en minimalistisk och elegant utseende och du slipper handtag. Denna är endast avsedd för eftermontering av ditt underskåp om du inte inkluderade push-open på din ursprungliga beställning.

Valt
Ingen färg

PP-100

Pris
885 kr

GTIN (EAN) 5713804084903
DB 2075039
Färg Ingen färg
Bredd 100 cm
Nettovikt 0,86 kg
Bruttovikt 1,67 kg
Förpackningshöjd 6 cm
Förpackningsbredd 104 cm
Förpackningsdjup (längd) 14 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig