Luna

Push-open för 2 lådor

Om du vill eftermontera en push-open på ditt tvättställsskåp med två lådor kan du göra det med detta kit. Med push-open öppnas ditt tvättställsskåp med ett enkelt tryck på lådan, vilket ger dig en enkel och stilren look utan handtag. Kom ihåg att du kan beställa push-open när du beställer ditt tvättställsskåp - detta kit är endast för eftermontering om du inte beställde push-open när du först beställde det.

Valt
Ingen färg

NP-40

Pris
1 760 kr

GTIN (EAN) 5711112566135
Färg Ingen färg
Bredd 40 cm
Nettovikt 1,57 kg
Bruttovikt 1,98 kg
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig