• Hem / 
  • Tillval / 
  • Push open för skåp med 2 lådor
Calidris / Luna / You

Push open för skåp med 2 lådor

Med push-open får dina badrumsmöbler en enkel och mer stilrent uttseende. Med ett enda tryck öppnas din möbel utan ansträngning, och du kan enkelt stänga den igen med ett andra tryck. Med push-open slipper du handtag på din möbel.

Valt
Ingen färg

PO2SK

Pris
1 760 kr

GTIN (EAN) 5713804040442
VVS nr. 780998998
DB 2142791
Färg Ingen färg
Nettovikt 0,10 kg
Bruttovikt 0,10 kg
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig