Match / XXL

Silikonkrok (2 st.)

Den här smarta silikonkroken finns i både ljus- och mörkgrå. Det är en uppsättning med två dubbla krokar som är mycket praktiska. Du kan hänga dem på kanten av duschglaset, antingen på insidan eller utsidan. Dessa krokar är perfekta för att hänga handdukar, borstar, svampar och andra föremål så att de finns nära till hands när du står i duschen och behöver dem.

Välj färg
Valt
Mörkgrå

1600163

Pris
150 kr

GTIN (EAN) 5711112396121
VVS nr. 674149893
DB 1951155
Färg Mörkgrå
Höjd 6 cm
Bredd 4 cm
Djup (längd) 2 cm
Volym 0,05 dm³
Nettovikt 0,07 kg
Bruttovikt 0,08 kg
Förpackningshöjd 12,10 cm
Förpackningsbredd 6,60 cm
Förpackningsdjup (längd) 6 cm
Serie Match, XXL

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig