You

Skåp med 1 låda, ram

Uppgradera ditt badrum med Dansani YOU Classic skåp med en låda. Få den perfekta balansen mellan stil och funktionalitet. Den djupa lådan ger dig gott om utrymme att organisera dina saker så att du kan njuta av ett välorganiserat badrum. Skapa ditt drömbadrum med Dansani YOU Classic skåpet - ett skåp som är gjort för att imponera.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Vit matt

V70-3110

Pris
6 735 kr

GTIN (EAN) 5713804410306
Färg Vit matt
Höjd 40 cm
Bredd 60 cm
Djup (längd) 44 cm
Volym 105,60 dm³
Antal lådor 1
Fronttyp Ram
Frontmaterial Lackerad MDF
Korpusmateriale Lackerad melaninbelagd spånplatta
Nettovikt 16,54 kg
Bruttovikt 17,70 kg
Förpackningshöjd 42 cm
Förpackningsbredd 62 cm
Förpackningsdjup (längd) 50 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig