Calidris

Skåp med 1 låda

Dansani Calidris skåp med en låda är den perfekta lösningen för smart och elegant förvaring i badrummet. Skåpen har inget utrymme för avlopp och passar därför för dem som väljer en asymmetrisk lösning med ett skräddarsytt tvättställ, eller för dem som vill ha extra förvaring någon annanstans i badrummet. Den rymliga lådan gör att du kan hålla ordning i badrummet och det finns gott om plats för krämer, schampo, hårtork och mycket mer. Dansani Calidris-skåpet ger dig möjlighet att organisera ditt badrum på ett sammanhängande och vackert sätt.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Valfri färg/ek

C41-1066

Pris
16 105 kr

GTIN (EAN) 5713804406040
Färg Valfri färg/ek
Höjd 40 cm
Bredd 80 cm
Djup (längd) 40 cm
Volym 128 dm³
Antal lådor 1
Fronttyp Slät
Frontmaterial Lackerad MDF
Korpusmateriale Lackerad MDF
Nettovikt 24,83 kg
Bruttovikt 26,89 kg
Förpackningshöjd 45 cm
Förpackningsbredd 85 cm
Förpackningsdjup (längd) 45 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig