Calidris

Skåp med 1 låda

Dansani Calidris 20 cm högskåp är nyckeln för att skapa ett modernt och lyxigt badrum. Med sin eleganta och moderna look ger de 20 cm höga skåpen en subtil elegans till din badrumsdesign. De är perfekta att använda ensamma eller i kombination med ett underskåp och erbjuder extra förvaring samtidigt som de bidrar till en enhetlig och lyxig estetik. Oavsett om du använder dem för att förvara handdukar, toalettartiklar eller andra nödvändigheter kommer dessa 20 cm höga skåp från Dansani Calidris att förbättra funktionaliteten och utseendet på ditt badrum. Skapa en sammanhängande och elegant atmosfär med dessa moderna skåp som kombinerar praktisk förvaring med en touch av lyx.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Ek noir

C82-1044

Pris
10 990 kr

GTIN (EAN) 5713804664754
Färg Ek noir
Höjd 20 cm
Bredd 40 cm
Djup (längd) 50 cm
Volym 40 dm³
Antal lådor 1
Fronttyp Slät
Frontmaterial Fanerad MDF
Korpusmateriale Fanerad MDF
Nettovikt 12,17 kg
Bruttovikt 12,89 kg
Förpackningshöjd 25 cm
Förpackningsbredd 45 cm
Förpackningsdjup (längd) 55 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig