• Hem / 
  • Underskåp / 
  • Skåp med 2 lådor, integrerat handtag
Luna

Skåp med 2 lådor, integrerat handtag

Dansani Luna skåp med 2 lådor är 64 cm hög och har en hög nedre låda som ger gott om utrymme för dina saker. Du kan använda skåpen ensamma eller i kombination med ett tvättställsskåp med t.ex. en bänkskiva och ett handfat för en asymmetrisk lösning. Du kan välja mellan olika färger för att matcha ditt badrum. Dansani Luna skåp med 2 lådor ger både stil och funktionalitet till ditt badrum. Gör ditt badrum mer städat och elegant med dessa fantastiska skåp.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Vit matt lack

M47-2071

Pris
14 315 kr

GTIN (EAN) 5713804333636
Färg Vit matt lack
Höjd 64 cm
Bredd 60 cm
Djup (längd) 44 cm
Volym 168,96 dm³
Antal lådor 2
Fronttyp Integrerat
Frontmaterial Lackerad MDF
Korpusmateriale Lackerad MDF
Nettovikt 28,87 kg
Bruttovikt 30,14 kg
Förpackningshöjd 67 cm
Förpackningsbredd 62 cm
Förpackningsdjup (längd) 49 cm
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig