Calidris

Skåp med 2 lådor

Dansani Calidris skåp med två lådor är den perfekta lösningen för dig som vill ha smart och stilren förvaring i ditt badrum. Med Calidris får du genomtänkt dansk design, och dessa skåp är utformade för att maximera utrymmet utan att kompromissa med funktionalitet eller estetik. I de två rymliga lådorna kan du enkelt organisera och förvara dina toalettartiklar, handdukar och badrumsartiklar på ett snyggt och prydligt sätt. Skåpens design är enkel och tidlös, vilket gör dem till ett elegant tillskott till alla badrum.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Valfri färg/ek

C55-1066

Pris
17 245 kr

GTIN (EAN) 5713804406187
Färg Valfri färg/ek
Höjd 40 cm
Bredd 40 cm
Djup (längd) 50 cm
Volym 80 dm³
Antal lådor 2
Fronttyp Slät
Frontmaterial Lackerad MDF
Korpusmateriale Lackerad MDF
Nettovikt 24,13 kg
Bruttovikt 25,04 kg
Förpackningshöjd 45 cm
Förpackningsbredd 45 cm
Förpackningsdjup (längd) 55 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig