Luna

Skåp med 2 lådor

Dansani Luna skåp utan avloppsutskärning har 2 lådor och ger dig praktisk och smart förvaring. Skåpen är 48 cm höga och perfekta för ditt moderna badrum. Skåpen kan till exempel användas i kombination med ett tvättställsskåp och en bänkskiva med fristående tvättställ. Med skåpen får du gott om förvaringsutrymme för dina badrumsartiklar och du kan välja mellan olika färger för att matcha din stil och inredning. Dansani Luna skåp med 2 lådor ger både stil och funktionalitet till ditt badrum.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Brun ek

M20-1052

Pris
9 765 kr

GTIN (EAN) 5713804206718
Färg Brun ek
Höjd 48 cm
Bredd 80 cm
Djup (längd) 44 cm
Volym 168,96 dm³
Antal lådor 2
Fronttyp Slät
Frontmaterial Melaninbelagd spånplatta
Korpusmateriale Melaninbelagd spånplatta
Nettovikt 28,50 kg
Bruttovikt 30,98 kg
Förpackningshöjd 51 cm
Förpackningsbredd 82 cm
Förpackningsdjup (längd) 49 cm
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig