• Hem / 
  • Underskåp / 
  • Skåp med 2 skuffer, integrerat handtag
Luna

Skåp med 2 skuffer, integrerat handtag

Dette skåp med 2 lådor är endast 35 cm djupa och är perfekta för ett badrum där utrymmet är begränsat. Skåpen är 48 cm höga, vilket ger dig gott om plats för dina saker. De kan användas ensamma eller kombineras med en vacker bänkskiva och ett modernt handfat för en unik och asymmetrisk design. Välj mellan olika färger för att matcha ditt badrum perfekt. Med Dansani Luna skåp med två lådor får du inte bara en vacker design, utan också en praktisk förvaringslösning.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Vit matt lack

M44-2071

Pris
15 030 kr

GTIN (EAN) 5713804333247
Färg Vit matt lack
Höjd 48 cm
Bredd 80 cm
Djup (längd) 35 cm
Volym 134,40 dm³
Antal lådor 2
Fronttyp Integrerat
Frontmaterial Lackerad MDF
Korpusmateriale Lackerad MDF
Nettovikt 29,67 kg
Bruttovikt 31,41 kg
Förpackningshöjd 51 cm
Förpackningsbredd 82 cm
Förpackningsdjup (längd) 40 cm
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig