Match

Släplist, extra hög för halvrunda dörrar (2 st)

Denna extra höga släplisten är avsedd för våra halvrunda slagdörrar. Den ingår inte som standard men kan köpas till separat. Om du har ett badrumsgolv med extra fall på golvet är den extra höga släplisten rätt lösning för dig. Denna släplist kan kapas till rätt längd för att passa din halvrunda slagdörr och sedan enkelt monteras på dörren. Släplisten leder in vattnet i duschutrymmet och det läcker inte ut vatten på badrumsgolvet när du duschar. Den är utformad för att vara högre än vår standardsläplist och täcker effektivt större variationer i golvnivå, vilket ger en jämn tätning längs dörröppningen. Den är också lätt att rengöra eftersom den är tillverkad av ett slitstarkt och vattenavvisande material. Den finns i transparent eller svart matt för att matcha din valda duschdörr.

Välj färg
Valt
Transparent

1600561

Pris
420 kr

GTIN (EAN) 5711112659783
VVS nr. 674189966
DB 1960144
Färg Transparent
Höjd 2,80 cm
Bredd 100 cm
Djup (längd) 1 cm
Volym 0,28 dm³
Nettovikt 0,17 kg
Bruttovikt 0,17 kg
Förpackningshöjd 120 cm
Förpackningsbredd 10 cm
Förpackningsdjup (längd) 3 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig