Match

Släplist, extra hög för nischdörrar (2 st)

Denna extra höga släplist är för användning med nisch-lösningar och kan köpas till eftersom den inte ingår som standard. En extra hög släplist är en smart lösning som ger extra skydd mot vatten och fukt, särskilt om du har ett extra stort fall i badrumsgolvet. Med denna extra höga släplist kan du vara säker på att vattnet hålls inne i duschutrymmet och inte läcker ut på badrumsgolvet. Den är utformad för att vara högre än vår standardsläplist och täcker effektivt större variationer i golvnivån, vilket ger en jämn tätning längs dörröppningen. Den extra höga släplisten är tillverkad av slitstarkt och vattenavvisande material och är lätt att underhålla och rengöra. Den är också diskret i sitt utseende, så den stör inte Dansani Match-seriens estetiska tilltal. Den måste kapas till rätt längd, men är lätt att installera för en tät duschlösning.

Välj färg
Valt
Transparent

1600562

Pris
220 kr

GTIN (EAN) 5711112659790
VVS nr. 674189967
DB 1960156
Färg Transparent
Höjd 2,80 cm
Bredd 100 cm
Djup (längd) 1 cm
Volym 0,28 dm³
Nettovikt 0,12 kg
Bruttovikt 0,12 kg
Förpackningshöjd 120 cm
Förpackningsbredd 10 cm
Förpackningsdjup (längd) 3 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig