Match

Släplist, standard till halvrund dörr

Denna släplisten ingår som standard när du köper en halvrund slagdörr från Dansani Match. Släplisten är tillverkad av slitstarkt och vattenavvisande material som säkerställer att vatten inte läcker ut på badrumsgolvet när dörren öppnas eller stängs. Släplisten kan kapas till rätt längd och kan sedan enkelt fästas på din halvrunda slagdörr. Den högkvalitativa och eleganta designen är perfekt samordnad med resten av Dansani Match-sortimentet och ger badrummet ett extra estetiskt värde. Förutom att släplisten fungerar som en effektiv tätning är den också lätt att rengöra och underhålla, vilket bidrar till dess långa livslängd.

Välj färg
Valt
Transparent

1600566

Pris
420 kr

GTIN (EAN) 5711112683030
VVS nr. 674189970
DB 1960161
Färg Transparent
Höjd 1,80 cm
Bredd 81,50 cm
Djup (längd) 1 cm
Volym 0,15 dm³
Nettovikt 0,10 kg
Bruttovikt 0,10 kg
Förpackningshöjd 100 cm
Förpackningsbredd 10 cm
Förpackningsdjup (längd) 3 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig