Match

Släplist, standard till raka dörrar

Denna släplist är gjord för våra raka dörrar och finns i antingen svart matt eller transparent. Den ingår som standard när du köper en rak duschdörr. Släplisten är tillverkad av ett slitstarkt och vattenavvisande material och ser till att vatten inte sipprar ner på badrumsgolvet när du duschar eller när dörren öppnas eller stängs. Släplisten måste kapas till rätt längd och kan sedan enkelt fästas på din raka duschdörr. Naturligtvis är släplisten också lätt att rengöra och underhålla, vilket bidrar till dess långvariga hållbarhet.

Välj färg
Valt
Transparent

1600565

Pris
220 kr

GTIN (EAN) 5711112683023
VVS nr. 674189969
DB 1960159
Färg Transparent
Höjd 1,80 cm
Bredd 100 cm
Djup (längd) 1 cm
Volym 0,18 dm³
Nettovikt 0,10 kg
Bruttovikt 0,10 kg
Förpackningshöjd 100 cm
Förpackningsbredd 10 cm
Förpackningsdjup (längd) 3 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig