Calidris / Luna / Mido+ / You

Slim handtag

Slim handtaget är ett vackert och enkelt handtag som du kan använda på din badrumsmöbel. Slim har en enkel profil och är vackert rundat och böjt mot din möbel. Detta ger en mjuk men ändå modern look till din badrumsmöbel. Slim är också tillverkat av zamak, som är en specifik typ av legering bestående av zink blandat med aluminium, magnesium och koppar. Zamak är ett mycket hållbart material.

Välj färg
Valt
Svart

189542028

Pris
195 kr

GTIN (EAN) 5708877669812
VVS nr. 781296001
DB 2021982
Färg Svart
Höjd 1,10 cm
Bredd 20 cm
Djup (längd) 3 cm
Volym 0,07 dm³
Material Zink
Nettovikt 0,14 kg
Bruttovikt 0,15 kg
Förpackningshöjd 1 cm
Förpackningsbredd 20 cm
Förpackningsdjup (längd) 3 cm
Serie Calidris, Luna, Mido+, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig