Match

Stabiliseringsarm 30 cm (fast skärmvägg)

Dansani Match 30 cm långa stabiliseringsarm är perfekt för att hålla en fast duschvägg på plats. Den är monterad i vinkel mot väggen för extra stöd och den något kortare längden gör den lämplig för små badrum och duschutrymmen. Den passa bara på våra fasta väggar på 70 cm, om du har valt en bredare vägg behöver du en annan lösning för att stabilisera väggen. Stabiliseringsarmen är tillverkad av slitstarkt material som inte påverkas av fukt eller rost.

Välj färg
Valt
Svart

1603502

Pris
695 kr

GTIN (EAN) 5713804327239
VVS nr. 674189532
DB 2256379
Färg Svart
Bredd 30 cm
Nettovikt 0,42 kg
Bruttovikt 0,42 kg
Förpackningshöjd 35 cm
Förpackningsbredd 5 cm
Förpackningsdjup (längd) 5 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig