Match

Stabiliseringsarm 60 cm (fast skärmvägg)

Den justerbara teleskopstången är den perfekta lösningen för att skapa stabilitet och säkert hålla fast skärmväggen. Teleskopstången är justerbar mellan 60-100 cm, så lätt att anpassa till olika duschutrymmen. Den smarta teleskopdesignen gör den lätt att justera, vilket också gör installationen snabb och problemfri. Stången är tillverkad av slitstarkt material så att den kan stå emot fukten i duschen. Den har en elegant och minimalistisk design, vilket gör den lämplig för alla badrum.

Välj färg
Valt
Krom

1600503

Pris
695 kr

GTIN (EAN) 5711112294236
VVS nr. 674189504
DB 1871807
Färg Krom
Höjd 60 cm
Bredd 3 cm
Djup (längd) 3 cm
Volym 0,54 dm³
Nettovikt 0,88 kg
Bruttovikt 0,94 kg
Förpackningshöjd 60 cm
Förpackningsbredd 5 cm
Förpackningsdjup (längd) 5 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig