Match

Stabiliseringsarm 60 cm (fast skärmvägg)

Den 60 cm långa Dansani Match stabiliseringsarmen är avsedd att användas i kombination med vår fasta vägg för din duschlösning. Den finns i 2 färger för att matcha din valda vägg. Dansani Match stabiliseringsarm garanterar både stabilitet och säkerhet när du står i duschen. Den 60 cm långa stången är avsedd för fast montering på en solid vägg och är perfekt att fästa på en duschvägg. Armen sitter i en vinkel från väggen och håller din fasta skärmvägg på plats i duschen. Den är tillverkad av ett slitstarkt material som gör den motståndskraftig mot fukt, vilket är naturligt i ett duschutrymme.

Välj färg
Valt
Krom

1600508

Pris
695 kr

GTIN (EAN) 5711112296445
VVS nr. 674189564
DB 1871806
Färg Krom
Bredd 60 cm
Nettovikt 0,62 kg
Bruttovikt 0,62 kg
Förpackningshöjd 65 cm
Förpackningsbredd 5 cm
Förpackningsdjup (längd) 5 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig