Match

Stabiliseringsstång 100 cm för takmontage (fast skärmvägg)

Denna stabiliseringsstången är avsedd att användas med vår fasta skärmvägg Dansani Match. När du köper en fast skrämvägg bör du alltid välja stabilisering. En stabiliseringsstång är en viktig komponent i alla badrum eftersom den ger stabilitet och säkerhet för våra fasta skärmväggar. Den här stången är 100 cm lång och utformad för att fästa en fast skärmvägg i taket på ett säkert sätt. Med sin mångsidiga design kan den kortas av efter behov för att passa in i ditt badrum. Stången är tillverkad av slitstarkt material som garanterar långvarig användning utan rost eller korrosion.

Välj färg
Valt
Krom

1600528

Pris
695 kr

GTIN (EAN) 5711112341312
VVS nr. 674189580
DB 1895203
Färg Krom
Höjd 100 cm
Bredd 100 cm
Nettovikt 1,50 kg
Bruttovikt 1,50 kg
Förpackningshöjd 102 cm
Förpackningsbredd 9 cm
Förpackningsdjup (längd) 6 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig