Match

Stabiliseringsstång 120 cm till (fast skärmvägg)

Den här stabiliseringsstången passar Dansani Match fasta duschvägg. Kom alltid ihåg att välja stabilisering när du köper en fast duschvägg. En stabiliseringsstång är ett nödvändigt komplement till en säker duschmiljö. Denna 120 cm långa stång är perfekt för att säkra och stabilisera en fast duschvägg. Stången fästs i väggen och med sin justerbara funktion kan den enkelt kortas av för att passa olika badrumsdimensioner. Stången är tillverkad av slitstarkt material, vilket garanterar stabilt stöd och lång livslängd.

Välj färg
Valt
Krom

1600527

Pris
695 kr

GTIN (EAN) 5711112341268
VVS nr. 674189582
DB 1895200
Färg Krom
Höjd 120 cm
Bredd 120 cm
Nettovikt 1,50 kg
Bruttovikt 1,50 kg
Förpackningshöjd 122 cm
Förpackningsbredd 6 cm
Förpackningsdjup (längd) 5 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig