Match

Standardhandtag för Match dusch

Det runda och tunna handtaget ingår som standard när du köper en Match duschdörr. Handtagets design kombinerar funktionalitet och estetik för att ge dig en ännu mer tillfredsställande duschupplevelse. Med sin smala och eleganta profil är detta handtag inte bara ett praktiskt tillskott utan även en elegant uppgradering av ditt badrum. Det runda handtaget har skapats med fokus på att möta moderna designtrender och skapa en tidlös estetik som passar perfekt in i alla badrum. Den smala formen ger en touch av elegans och enkelhet vilket gör det till en iögonfallande detalj på din Match-duschdörr. Det runda handtaget är också utformat med ergonomi och användarvänlighet i åtanke. Det runda handtagets bekväma känsla säkerställer enkel och sömlös användning, så att du enkelt kan öppna och stänga din Match duschdörr. Oavsett om du installerar det i ditt nya badrumsprojekt eller uppgraderar ditt befintliga duschutrymme, kommer detta handtag att bidra till att förbättra både funktionalitet och utseende.

Välj färg
Valt
Krom

1600640

Pris
295 kr

GTIN (EAN) 5713804569912
DB 2388360
Färg Krom
Höjd 5 cm
Bredd 5 cm
Djup (längd) 2,50 cm
Volym 0,06 dm³
Nettovikt 0,10 kg
Bruttovikt 0,10 kg
Förpackningshöjd 7 cm
Förpackningsbredd 7 cm
Förpackningsdjup (längd) 5 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig