Calidris / Luna / Mido+ / You

Step handtag

Step handtaget är avlångt som har en liten greppkant som gör det lätt och enkelt att använda. Handtaget är tillverkat av zamak, som är en typ av legering som huvudsakligen består av zink blandat med små mängder aluminium, magnesium och koppar. Det är ett slitstarkt handtag som kommer att behålla sitt utseende och sin estetik under lång tid.

Välj färg
Valt
Svart

189556128

Pris
295 kr

GTIN (EAN) 5711112963118
VVS nr. 781296821
DB 2076561
Färg Svart
Bredd 35 cm
Djup (längd) 2,50 cm
Material Aluminium
Nettovikt 0,27 kg
Bruttovikt 0,27 kg
Förpackningshöjd 1 cm
Förpackningsbredd 35 cm
Förpackningsdjup (längd) 3 cm
Serie Calidris, Luna, Mido+, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig