Luna

Style spegelskåp med ljusstyrning

Få praktisk förvaring och snygg design med Style spegelskåp. Spegelskåpet är perfekt för förvaring av alla dina krämer, deodoranter, nagelklippare, tandborstar och mycket mer. Välj till lampor till spegelskåpet och styr ljusets färgton och styrka med ett enkelt tryck. Det vackra spegelskåpet innehåller en magnetisk skena, metallhylla, förstoringsspegel och eluttag, vilket gör din morgon- och kvällsrutin mycket enklare.

Välj färg
Valt
Svart gummi

S580-137

Pris
10 675 kr

GTIN (EAN) 5713804218261
Färg Svart gummi
Höjd 80 cm
Bredd 100 cm
Djup (längd) 14,50 cm
Volym 116 dm³
Antal luckor 2
Korpusmateriale Lackerad MDF
Nettovikt 26,23 kg
Bruttovikt 29,04 kg
Strömbrytar Inkl. touch strömbrytare
Belysningstyp Exkl. belysning men inkl. LED-driver
Typ 12V ljusstyrning
IP klass IP44
Kelvin 2100-6500K
Stiktype Standard
Max Watt MAX 2300W
Förpackningshöjd 86 cm
Förpackningsbredd 106 cm
Förpackningsdjup (längd) 20 cm
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig