Luna

Svävande hyllor

Tillför elegans och funktionalitet till ditt badrum med våra svävande hyllor. Med dessa moderna hyllor kan du enkelt pynta med dina favorit saker eller förvara dina dagliga nödvändigheter. Skapa en ljus och luftig atmosfär med våra svävnade hyllor som matchar din inredning.

Välj färg
Valt
Nordisk ek

NHS-351725

Pris
615 kr

GTIN (EAN) 5713804210425
DB 2142832
Färg Nordisk ek
Höjd 3,20 cm
Bredd 35 cm
Djup (längd) 14,50 cm
Volym 1,62 dm³
Korpusmateriale Melaninbelagd spånplatta
Nettovikt 0,54 kg
Bruttovikt 0,69 kg
Förpackningshöjd 5 cm
Förpackningsbredd 40 cm
Förpackningsdjup (längd) 18 cm
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig