Match

Tätningslist 9

Dansanis tätningslist 9 kan kombineras med dörr A, B eller C i Match-serien. Används där man inte vill ha en nischprofil på väggen på motsatt sida gångjärnet. Med denna tätningslist kan endast 20 mm justeras i dörrens gångjärnsprofil.

Välj färg
Valt
Transparent

1600639

Pris
220 kr

GTIN (EAN) 5713804364401
DB 2322631
Färg Transparent
Höjd 197,50 cm
Bredd 1 cm
Djup (längd) 1 cm
Volym 0,20 dm³
Nettovikt 0,15 kg
Bruttovikt 0,15 kg
Förpackningshöjd 200 cm
Förpackningsbredd 2 cm
Förpackningsdjup (längd) 2 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig