• Hem / 
  • Tillval / 
  • Trådlös styrning av ljus
Calidris / Luna / You

Trådlös styrning av ljus

Tillför trådlös ljusstyrning till dina speglar och spegelskåp med Dansani, så kan du enkelt styra flera speglar , spegelskåp, taklampor och pendellampor som har trådlös ljusstyrning. Det bästa av allt är att styrningen är ömsesidig det betyder att speglar eller spegelskåp kan styra ljuset med ett enkelt tryck från en av speglarna . Det trådlösa systemet använder ett slutet 2,4 GHz-system som fungerar utan att vara anslutet till internet eller router. Det innebär att det inte stör andra trådlösa system och ger dig en problemfri upplevelse. Gör ditt badrum ännu smartare och snyggare med Dansanis trådlösa ljusstyrning.

Valt
Alu look

TS

Pris
705 kr

GTIN (EAN) 5713804405128
Färg Alu look
Höjd 18 cm
Bredd 18 cm
Nettovikt 0,10 kg
Bruttovikt 0,10 kg
Strömbrytar Inkl. touch strömbrytare
Typ 230V
IP klass IP44
Kelvin 2100-6500K
Ljus specifikation 1W LED
Max Watt MAX 2300W
Förpackningshöjd 10 cm
Förpackningsbredd 25 cm
Förpackningsdjup (längd) 25 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig