You

Trälåda inkl. glidskenor till högskåp

Den här trälådan passar till Dansani YOU Urban högskåp, som är 30 cm brett. Trälådan är tillverkad av lackerat massivt bokträ och ger dig möjlighet att yttnytjja platsen i ditt skåp till fullo . Trälådan är monterad på en skena som gör den lätt att dra in och ut ur skåpet. I trälådan kan du förvara ditt schampo, krämer, deodorant och mycket mer. Observera att detta inredningspaket är för eftermontering.

Valt
Ek

PHI30

Pris
725 kr

GTIN (EAN) 5713804083258
DB 2074876
Färg Ek
Nettovikt 0,75 kg
Bruttovikt 0,75 kg
Förpackningshöjd 15 cm
Förpackningsbredd 25 cm
Förpackningsdjup (längd) 35 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig