• Hem / 
  • Tillval / 
  • Trälåda med metallinsats för överskåp
Luna

Trälåda med metallinsats för överskåp

Till väggskåp kan du välja denna vackra lådiredning med metallinsats. Med trälådan kan du organisera dina saker och skapa ett överblick , metallinsatsen innebär att det också finns utrymme för att förvara din mascara, sminkborstar eller andra föremål. Trä asken kan enkelt att tas in och ut ur överskåpet vid behov .

Valt
Ek

OS1

Pris
520 kr

GTIN (EAN) 5713804174116
DB 2142476
Färg Ek
Nettovikt 0,50 kg
Bruttovikt 0,50 kg
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig