Calidris

Trälåda

Undvik oreda i dina lådor och skåp med en smart och praktisk trälåda från Dansani Calidris. Med trälådan kan du skapa lugn och ro när allt har sin plats i dina välorganiserade lådor. Trälådan är tillverkad av massiv ek och ser vacker ut tillsammans med lådorna och passar perfekt med Dansani Calidris.Trälådan är tillverkad av massiv ek.

Valt
Ek

CT-01

Pris
680 kr

GTIN (EAN) 5713804311399
Färg Ek
Höjd 5,40 cm
Bredd 27 cm
Djup (längd) 10 cm
Volym 1,46 dm³
Nettovikt 0,20 kg
Bruttovikt 0,20 kg
Förpackningshöjd 7 cm
Förpackningsbredd 30 cm
Förpackningsdjup (längd) 12 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig