• Hem / 
  • Tillval / 
  • Trälådor för lucka i högskåp
You

Trälådor för lucka i högskåp

Få extra förvaring med de smarta trälådorna till Dansani YOU högskåp. Trälådorna sitter på insidan av dörren på ditt högskåp och kan tas bort vid behov. Använd trälådorna för att förvara smink, krämer eller kanske din rakapparat och ta ut den när du behöver den. De kan sedan enkelt sättas tillbaka i högskåpet för att hålla ditt badrum städat och organiserat.

Valt
Ek

HB40

Pris
2 355 kr

GTIN (EAN) 5713804040763
Färg Ek
Nettovikt 0,53 kg
Bruttovikt 0,53 kg
Serie You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig