• Hem / 
  • Tillval / 
  • Trälådor till övre 80 cm lådan under tvättställ
Luna

Trälådor till övre 80 cm lådan under tvättställ

Gör det enkelt att organisera med våra lådinredningar. lådiredningarna är utformade till den översta lådan i i våra tvättställskåp den fyller hela lådans bredd . Trälådorna är vackra att se på och delar in lådan i flera fack där du kan organisera dina föremål på ett enkelt och tydligt sätt. Uppnå en organiserad och enkel badrumsdesign med våra lådinredningar.

Valt
Ek

SI8035

Pris
1 535 kr

GTIN (EAN) 5713804173706
DB 2142482
Färg Ek
Nettovikt 2,20 kg
Bruttovikt 2,20 kg
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig