Mido+

Trälådor till övre lådan

Med lådinsatser för den övre lådan kan du bättre organisera och hålla ordning i dina lådor. Lådinstaserna i trä är indelade i olika fack där du kan förvara dina bomullspinnar, krämer, tandborste etc. Lådinstaserna är både praktiska och snygga i lådan.

Valt
Ek

MSI6035

Pris
780 kr

GTIN (EAN) 5713804366405
DB 2322906
Färg Ek
Höjd 6,70 cm
Bredd 60 cm
Djup (längd) 35 cm
Volym 14,07 dm³
Material Massiv ek
Nettovikt 1,20 kg
Bruttovikt 1,33 kg
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig