Luna

Trälådor till tvättställsskåp

Håll ordning i dina lådor och skåp med de praktiska och vackra trälådorna. Lådinredningarna är tillverkade av ek och matchar dina badrumsmöbler. Lådinredningarna är tillverkade av ek.

Valt
Ek

305231116

Pris
780 kr

GTIN (EAN) 5708877949860
DB 1613821
Färg Ek
Höjd 6,70 cm
Bredd 50 cm
Djup (längd) 24,80 cm
Volym 8,31 dm³
Material Massiv ek
Nettovikt 1,20 kg
Bruttovikt 1,33 kg
Förpackningshöjd 8 cm
Förpackningsbredd 52 cm
Förpackningsdjup (längd) 29 cm
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig