You

Tvättkorg inkl. utdragbar låda till högskåp

Till Dansani YOU-högskåpen kan du lägga till detta inredningspaket, som består av en tvättkorg och en trälåda. Trälådan är försedd med skenor så att den enkelt kan dras in och ut ur högskåpet, vilket gör det lätt att organisera ditt högskåp . Tvättkorgen är tillverkad av canvas som är monterad med skenor på samma sätt som lådan . På så sätt kan du gömma bort din smutstvätt gör det också enkelt ta med tvättkorgen till tvättmaskinen. Observera att för YOU Classic och Vintage måste högskåpet placeras så att dörren kan öppnas helt, annars kan trälådan eller tvättkorgen inte tas ut. Observera att detta inredningspaket är för eftermontering.

Valt
Ek

PHI40

Pris
1 615 kr

GTIN (EAN) 5713804083265
DB 2074877
Färg Ek
Nettovikt 2,03 kg
Bruttovikt 2,28 kg
Förpackningshöjd 15 cm
Förpackningsbredd 30 cm
Förpackningsdjup (längd) 35 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig