• Hem / 
  • Tillval / 
  • Tvättpåse inkl. glidskenor och trälåda till högskåp
Luna

Tvättpåse inkl. glidskenor och trälåda till högskåp

Organisera ditt badrum med vår smarta tvättkorg och lådinredning till underskåp. Nu kan du hålla ordning på dina saker och ge ditt badrum elegans. Du slipper också tvätt på golvet, vilket gör det lättare att hålla ditt badrum städat och organiserat. Förenkla vardagen med våra organiserings lösningar för underskåp.

Valt
Ek

HI35

Pris
1 365 kr

GTIN (EAN) 5713804175168
DB 2142395
Färg Ek
Nettovikt 1,80 kg
Bruttovikt 1,80 kg
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig