• Hem / 
  • Med luckor / 
  • Tvättställsskåp med 1 dörr, högerhängd
You

Tvättställsskåp med 1 dörr, högerhängd

Få stil och funktion med detta YOU Classic tvättställskåp från Dansani. skåpet är perfekt för små utrymmen och finns i en mängd olika färger så att du kan välja det som passar din stil och smak. tillför ett av våra vackra handtag för att fullända uttrycket. Du kan även välja att få skåpet special färgat , så att det smälter in med resten av badrummet. Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Brun ek

V08-1152

Pris
3 515 kr

GTIN (EAN) 5713804198518
Färg Brun ek
Höjd 40 cm
Bredd 40 cm
Djup (längd) 35 cm
Volym 56 dm³
Antal luckor 1
Fronttyp Slät
Frontmaterial Melaninbelagd spånplatta
Korpusmateriale Melaninbelagd spånplatta
Nettovikt 8,06 kg
Bruttovikt 8,61 kg
Förpackningshöjd 42 cm
Förpackningsbredd 42 cm
Förpackningsdjup (längd) 40 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig