Mido+

Tvättställsskåp med 1 låda

Uppgradera ditt badrum med Dansani Mido+ tvättställsskåp med 1 låda - här i ett djup på 44 cm. Detta tvättställsskåp ger dig det extra förvaringsutrymme du behöver utan att kompromissa med design och stil. Med mjuk stängningen, hållbara material och en vacker estetik är detta skåp en perfekt kombination av funktionalitet och elegans. Skapa en organiserad och elegant atmosfär i ditt badrum med Dansani Mido+.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Svart struktur

P40-1029

Pris
4 495 kr

GTIN (EAN) 5713804389251
Färg Svart struktur
Höjd 40 cm
Bredd 60 cm
Djup (längd) 44 cm
Volym 105,60 dm³
Antal lådor 1
Frontmaterial Melaninbelagd spånplatta
Korpusmateriale Melaninbelagd spånplatta
Utskärning t. avlopp i lådorna Översta lådan
Nettovikt 14,38 kg
Bruttovikt 15,54 kg
Förpackningshöjd 45 cm
Förpackningsbredd 62 cm
Förpackningsdjup (längd) 49 cm
Serie Mido+
Välj till det rätta tvättstället
Här är en översikt över de handfat som matchar ditt valda underskåp. Kom ihåg att välja bänkskiva om du väljer en bänkskiva.

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig