Mido+

Tvättställsskåp med 2 lådor

Här är ett vackert tvättställsskåp från Dansani Mido+ med 2 lådor och plats för dubbel bassäng i tvättstället . Den 120 cm breda tvättställsskåpet är den perfekta lösningen om du har lite extra utrymme i ditt badrum. Du kan använda både ett 120 cm enkelt tvättställ och ett 120 cm dubbelt tvättställ. Med ett dubbel tvättställ kan du ha flera personer vid tvättstället samtidigt, och ni kan till och med ha varsin bassäng. Tvättställsslåpet är med 2 lådor för extra förvaring av alla dina badrumsartiklar.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Grå matt

P13-1003

Pris
8 290 kr

GTIN (EAN) 5713804332189
Färg Grå matt
Höjd 57,60 cm
Bredd 120 cm
Djup (längd) 44 cm
Volym 304,13 dm³
Antal lådor 2
Frontmaterial Melaninbelagd spånplatta
Korpusmateriale Melaninbelagd spånplatta
Utskärning t. avlopp i lådorna Översta lådan
Nettovikt 38,97 kg
Bruttovikt 41,45 kg
Förpackningshöjd 60 cm
Förpackningsbredd 122 cm
Förpackningsdjup (längd) 49 cm
Serie Mido+
Välj till det rätta tvättstället
Här är en översikt över de handfat som matchar ditt valda underskåp. Kom ihåg att välja bänkskiva om du väljer en bänkskiva.

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig