Mido+

Tvättställsskåp med 2 lådor

Dansani Mido+ tvättställsskåp med 2 lådor är dansk design till ett överkomligt pris. Mido+ är vår prisvärda serie, men det finns inga kompromisser när det gäller design eller material. Och i detta vackra tvättställsskåp får du 2 lådor för förvaring av dina badrumsartiklar, och naturligtvis är detta tvättställsskåp också tillgängligt med flera olika alternativ. Dansani Mido+ tvättställsskåp finns i ett brett utbud av färger, så att du kan få ett tvättställsskåp som matchar ditt badrum och din personliga stil.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Grå matt

P15-1003

Pris
7 420 kr

GTIN (EAN) 5713804236791
Färg Grå matt
Höjd 57,60 cm
Bredd 80 cm
Djup (längd) 44 cm
Volym 202,75 dm³
Antal lådor 2
Frontmaterial Melaninbelagd spånplatta
Korpusmateriale Melaninbelagd spånplatta
Utskärning t. avlopp i lådorna Översta lådan
Nettovikt 29,51 kg
Bruttovikt 31,83 kg
Förpackningshöjd 60 cm
Förpackningsbredd 82 cm
Förpackningsdjup (längd) 49 cm
Serie Mido+
Välj till det rätta tvättstället
Här är en översikt över de handfat som matchar ditt valda underskåp. Kom ihåg att välja bänkskiva om du väljer en bänkskiva.

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig