Calidris

Unique bänkskiva, Silestone®

Bänkskivan Dansani Calidris Unique, tillverkad av Silestone, är en imponerande kombination av estetik och hållbarhet som kommer att förvandla ditt badrum. Bänkskivan är inte bara vacker att se på, den är också tillverkad av det slitstarka Silestone-materialet som tål daglig användning och behåller sin skönhet. Bänkskivan går att måttbeställas, så att du kan anpassa bänkskivan efter dina behov och ditt badrum.

Välj färg
Valt
Blanco Zeus

632020011

Pris
16 685 kr

GTIN (EAN) 5713804265326
Färg Blanco Zeus
Höjd 1,20 cm
Djup (längd) 40,50 cm
Material Silestone®
Nettovikt 32 kg
Bruttovikt 34 kg
Måtttoleranse -1/+1 mm
Intervallbredd 200-219 cm
Yta Silestone®
Förpackningshöjd 2 cm
Förpackningsbredd 225 cm
Förpackningsdjup (längd) 45 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig