Calidris

Unique tvättställ i specialmått

Dansani Calidris Unique tvättställ är ett vackert och unikt tvättställ tillverkat i Silestone-materialet. Vi erbjuder dig att få Unique tvättstället måttbeställt, så att du kan få exakt rätt lösning för dig och ditt badrum. Silestones unika kombination av skönhet och styrka säkerställer att ditt Calidris Unique tvättställ kommer att förbli vackert och funktionellt i många år framöver. Detta tvättställ är ett perfekt exempel på skräddarsydd skönhet som möter hållbarhet i badrumsdesign.

Välj färg
Valt
Calypso

631706414

Pris
29 430 kr

GTIN (EAN) 5713804263186
Färg Calypso
Höjd 5 cm
Djup (längd) 50,50 cm
Material Silestone®
Nettovikt 30 kg
Bruttovikt 32 kg
Måtttoleranse -1/+1 mm
Enkla/Dubbelt Enkel
Intervallbredd 60-79 cm
Blandarhål 1
Yta Silestone®
Förpackningshöjd 15 cm
Förpackningsbredd 85 cm
Förpackningsdjup (längd) 55 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig