• Hem / 
  • Tillval / 
  • Utdragbar låda till högskåp
Luna

Utdragbar låda till högskåp

Gör det ännu enklare att organisera badrummet med vår utdragbara låda för högskåp. Den eleganta utdragslådan är aluminiumfärgad och ger en modern utryck till ditt högskåp. Lådan är utrustad med skenor som enkelt glider ut, är lätt att använda och skapar överblick över dina saker. Håll dig organiserad med stil med vår praktiska utdragbara låda.

Välj färg
Valt
Alu

HS35

Pris
1 365 kr

GTIN (EAN) 5713804238795
DB 2142396
Färg Alu
Nettovikt 1 kg
Bruttovikt 1 kg
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig