Mido+

Värmefält levereras omonterat för fyrkantiga speglar

Slipp imma på speglarna efter du duchat med värmefältet för speglar. Du skall själv installera värmefältet, och i gengäld håller det dina speglar immfria när du duschar. Värmefältet är enkelt att installera på baksidan av spegeln.

Valt
Grå

NV-3050

Pris
555 kr

GTIN (EAN) 5711112147013
VVS nr. 780986981
DB 1749411
Färg Grå
Höjd 51 cm
Bredd 33 cm
Nettovikt 0,11 kg
Bruttovikt 0,44 kg
Strömbrytar Exkl. strömbrytare
Förpackningshöjd 2 cm
Förpackningsbredd 35 cm
Förpackningsdjup (längd) 55 cm
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig