Luna / You

Vintage stödben

Komplettera dina badrumsmöbler från med våra stödben. Dessa ger inte bara dina möbler stabilitet, utan ger också en elegant finish till ditt badrum. Med stödben kan du framhäva stilen i ditt badrum. Skapa en balanserad inredning med våra stödben som är gjorda för att matcha dina möbler.

Välj färg
Valt
Krom

842220043

Pris
330 kr

GTIN (EAN) 5713804036056
DB 2076574
Färg Krom
Höjd 22 cm
Nettovikt 0,50 kg
Bruttovikt 0,55 kg
Förpackningshöjd 25 cm
Förpackningsbredd 5 cm
Förpackningsdjup (längd) 5 cm
Serie Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig