Product added to basket

  • Dansani SE Logo

Inspiration

Badrumsinspiration för inredning

Saknar du inspiration till inredning för ditt badrum? Hos Dansani är vi specialister på badrum och vet därför allt om de utmaningar du står inför när du skall hitta inredning till ditt nya badrum. Badrumsinspiration för inredning av olika sorters rum är ofta svårt att hitta, därför har vi samlat ihop en massa tips och råd på hur du optimalt kan inreda ditt badrum oavsett storlek, form och budget.

Det personliga badrummet

Läckra material och världens alla färger myllrar fram i inredningsbilder, denna trend ser vi även i badrummet. Bli inspirerad av vår mängd av olika färger, trästrukturer och material och se hur de kan mixas och kombineras med olika handtagsmodeller för att uppnå ett helt personligt uttryck.

Se personliga badrum »

Badrumsspeglar

En spegel är en praktisk nödvändighet i badrummet, samtidigt sätter den ramen för stilen på rummet. Ska du inte göra den stora renoveringen av badrummet, piffa upp ditt badrum med en ny spegel. Välj alltid en spegel med ordentligt ljus, som återger färger så naturligt som möjligt.

Se badrumsspeglar »

Badrumsbelysning

Vi önskar alla att se bra ut i både spegeln och när vi kommer ut i dagsljus. Därför kan det betala sig att sätta sig in i vilket typ av belysning som passar bäst till dina funktionella behov men även till din inredningsstil. Detta gäller både belysningen omkring spegeln, men även för resten av rummet.

Se badrumsbelysning »

Badrum med snedtak

Har du ett rum med snedtak eller skeva vinklar, så skall du inte vara orolig. Det finns många möjligheter, som både ger dig extra förvaring och på samma gång optimerar inredningen av sneda och skeva rum, så vardagen i badrummet blir extra lätt. Se vårt utbud av badrumsinspiration.

Se badrum med snedtak »

Spegelskåp

Vi behöver alla en spegel i badrummet, men om du har behov av extra förvaring till de saker du använder ofta, välj ett spegelskåp. Du utnyttjar platsen på väggen, och får med tex. eluttag och förstoringsspegel som ger dig extra komfort och gör badrummet mer praktiskt. Badrumsinspiration på olika modeller hittar du här.

Se spegelskåp »

Litet badrum

Har du endast få kvadratmeter i ditt badrum? Så förtvivla inte… Det finns många möjligheter till optimal inredning även i det lilla badrummet, så det både verkar större och samtidigt ger massor av extra förvaringsplats.

Se litet badrum »

Duschkabiner

Badrumsinspiration kommer i olika former och storlekar, använd lite extra tid att hitta den duschmodell som passar dina önskemål och behov. Oavsett om du har ett stort eller mycket litet badrum, så finns det en lösning, som kan göra din duschdröm till verklighet.

Se duschkabiner »

Dubbeltvättställ 

När många använder badrummet, så uppstår det ofta kö vid tvättstället. Ett dubbeltvättställ är en utmärkt lösning på denna utmaning. Välj mellan flera olika designer och material och hitta ett tvättställ, som passar perfekt till just ditt badrum.

Se dubbeltvättställ »

Badrumstillbehör

Tillbehören sätter pricken över i’et i ditt badrum. Antingen som den sista dekorativa touchen eller för att optimera inredningen och på det sättet underlätta vardagen i badrummet. Badrumsinspiration till hur du kan leka med accessoarer, hittar du här.

Se badrumstillbehör »

Create your personal space

Vårt löfte till dig är ”Create your personal space”. Det är en berättelse om möjligheter, kreativitet och individualitet.

Vårt löfte till dig »

Är du nyfinken på de senatse trendernea?

Tycker du om färger? Eller är det i stället de metalliska ytorna som lockar?

Se trender »

Vilka är våra designers?

Se våra duktiga designers. som ritar och designar våra badrumsserier.

Träffa dem »

Gå på upptäckt i resten av vårt stora inspirationsuniversum eller besök en av våra återförsäljare. Blev du inspirerad och vill se mer?

Hitta återförsäljare »

 

Hantverk


Varje enskild detalj i din nya Dansani-produkt är resultatet av bra hantverk. Vi väljer noggrant ut rätt material, vilket garanterar att du får en produkt som du kan ha glädje av länge

Läs mer om hantverk här