duschmodeller för alla behov

Det finns inget bättre än att vakna på morgonen, ställa sig i duschen och låta vattnet skölja bort nattens sömn från kroppen. Eller på kvällen när ett varmt bad kan få kroppen att slappna av. Dansani erbjuder mycket mer än bara möbler för badrummet, det finns även skjutdörrar och fasta skärmväggar, duschväggar och duschnischer som du kan använda dygnet runt. Med vårt urval får ett enhetligt rum med duschlösningen fungerar som ett snyggt komplement till badrummets övriga design och storlek.

  • Dusch

  • Inredning

DEN PERFEKTA DUSCHLÖSNINGEN

Även om ditt badrum inte är så stort har du ändå möjlighet att inreda det utan att behöva slå knut på dig själv och kompromissa med dina önskemål och behov.

Utforska serierna Match som består av 6 grundmodeller, och serien XXL dusch som innehåller modellerna Classic och Deluxe. Här kan du få en överblick över alla möjligheter våra duschmodeller erbjuder när det gäller storlek, design och pris.

Dansani Match Dusch

Kombinera ihop en duschlösning som passar perfekt för ditt badrum, oavsett storlek och form.

Se mer

Dansani XXL dusch

Stora användarvänliga modeller med skjutdörrar i praktisk design.

Se mer

Glas är inte bara glas när det handlar om duschmodeller

Alla våra duschar är tillverkade i härdat glas, som är 5-6 gånger starkare än vanligt glas. Detta säkerställer trygghet för dig och din familj även om en spricka skulle uppstå. Härdat glas i våra duschmodeller bryts nämligen ner i tusentals små, ofarliga bitar, till skillnad från vanligt glas som splittras i stora bitar.

Med duschdörrar i klarglas skapas effekten att duschen smälter samman med resten av badrummet eftersom du skapar en transparent intryck. 

Med frostat glas blir duschen mer insynsskyddad, den släpper in ljuset samtidigt som det ger en avskärmad känsla när du duschar. Många duschlösningar finns både med klarglas och frostat glas.

EasyCare underlättar rengöringen

Med alla duschmodeller från Dansani får du både enkel rengöring och en snygg och klar glasyta.
Easycare är en tysk, miljövänlig produkt som är certifierad av det oberoende laboratoriet SGS Institut Fresenius enligt OECD Guideline 2009.Alla Dansani Dusch-serier är behandlade invändigt med den robusta och miljövänliga EasyCare-behandlingen som standard. Denna behandling gör det svårt för smuts och kalk att fästa, även efter 30 000 torkningar. Glaset behöver endast torkas av med en mjuk trasa efter användning, så kommer glaset hålla sig fint i många år.

TOWER-HYLLA

Enkel och elegant duschhylla med 5 flyttbara hyllplan, som enkelt kan kombineras med Match-dörrar och håller ordning på schampo, tvål och allt du behöver i badrummet. Välj bara en dörr som är 10 cm kortare för att få plats med Tower. Hyllan är vändbar.

HA ALLTID VARMA HANDDUKAR NÄRA TILL HANDS

Med elektriska handdukstorkar har du alltid varma handdukar och de torkar snabbt dina handdukar och lämnar dem ljumna och behagliga för en ökad känsla av välbefinnande i badrummet. En timer gör, att du kan ställa in, när och hur länge dina handdukar skall torkas, vilket säkerställer att du alltid har varma och torra handdukar när det behövs. Samtidiht skonar du miljön, då handdukstorken inte behöver vara på hela tiden.

Välj en optimal duschlösning

Oavsett om ditt badrum är stort eller litet har vi duschavskärmningar och duschmodeller som passar perfekt i just ditt utrymme.

Skapa utrymme med en duschnisch i det lilla badrummet

Att ha plats för armrörelser i duschen är ett måste för upplevelsen av välbefinnande under det varma vattnet. I ett litet badrum kan vikbara duschdörrar vara det bästa alternativet eftersom de kan vikas inåt så att de tar upp minsta möjliga utrymme när du inte använder duschen. Detta löser även problemet med vatten på golvet, eftersom dörrarna viks inåt och därmed behåller vattendropparna i våtutrymmet. Dessutom möjliggör detta användning av golvytan när dörrarna är invikta.

Duschen för hela familjen

Du kanske känner igen det….kivet på morgonen när hela familjen ska duscha samtidigt. Här ger vi dig inspiration för inredning av ett stort badrum.

använd utrymmet på bästa sätt

Dansani erbjuder skjutdörrar, duschväggar och duschnischer som har hög kvalitet och utnyttjar dina kvadratmeter i badrummet på bästa sätt.

 

Placering

Oavsett hur ditt badrum är utformat, finns det alltid en optimal plats för en duschmodell.