Håll ordning med funktionella badrumstillbehör

Känner du igen det? Det skulle egentligen bara stå en dekorativ tvål och en parfymflaska på hyllan, men plötsligt får de sällskap av hårspray, tandkrämstuben och burken med tops. Och på bänkskivan, där det endast skulle vara en tvålpump och en växt, är det nu fyllt med bomullspinnar, nagelfilen och hårtorken. Funktionella badrumstillbehör kan i detta sammanhang bli din bästa vän.

Därför har vi samlat en massa bra tips för att hålla ordning på badrummet och att göra det lätt att hålla rent.

Inredning av lådor och skåp »Skapa stämning med belysning » Tillbehör »

Inredning av lådor och skåp

Använd skåp och lådor till förvaring

Se till att ha tillräckligt med förvaring i skåp- och lådor, så du kan hålla badrumsattiraljerna inne och dammet ute. Har du inte plats för ett traditionellt högskåp, kan du alltid vara kreativ och leka med tanken att hitta yta till överskåp på otraditionella platser, tex ovanför toaletten, radiatorn eller bakom dörren.

Fyll dina skåp och lådor med praktiska badrumstillbehör och gör vardagen enklare.

Se skåp »

Få systematisk förvaring i lådorna med praktiska tillbehör för badrummet

Skippa luckorna under tvättstället och välj istället en modell med lådor, så slipper du gå ner på knä för att hitta sakerna längst in i skåpet. Använd lådinsatser och backar för att dela in lådorna i mindre fack så var sak har sin plats.  Du kan antingen använda dem du redan har stående eller gå på jakt efter specifika badrumstillbehör. Men kom ihåg att välja något, som är lätt att underhålla och klarar miljön i ett fuktigt badrum.

Se lådinsatser och backar »

Undvik, att dina saker åker runt i lådorna

Med glidsäkra gummimattor kan du vara säker på att, dina saker är på sin plats, även om du råkar öppna eller stänga lådan med ett hårt tryck eller drag. Samtidigt skyddar du lådans botten mot repor och slitage. Gummimattor kan enkelt plockas ur lådan och rengöras och går bra att kombinera med andra badrumstillbehör, som tex backar och lådinsatser. Levereras som standard i YOU, Luna, Calidris och Curvo

Ha alla dina elektriska apparater nära till hands

Det är lättare att låta hårtorken och plattången sitta kvar i eluttaget istället för att plocka undan och rulla ihop sladden efter användning. Du skall använda den i morgon bitti ändå. Unna dig komforten  och välj till eluttag i skåp och lådor, så du kan förvara dina apparater där och undviker att sakerna ligger framme i badrummet. Det är även praktiskt, när du ska ladda rakapparaten eller tandborsten. Eluttag i nedre lådan följer med, när du beställer belysning i dina lådor. Kan även köpas separat för placering i lådor och skåp.

Väljer du en gör det själv lösning så kom ihåg, att eluttag i fuktiga miljöer som badrum skall vara IP44-godkända.

Utnyttja ytan i dina skåp med snygga badrumstillbehör

Välj funktionella utdragslådor, som ger en bra överblick på de mindre sakerna i dina skåp.

Om du behöver all plats på hyllorna, kan du även köpa till små flyttbara backar, som kan placeras på insidan högskåpsluckan. Så kan du lätt ta sakerna till tvättstället. Små träbackar kan staplas inne i skåpen, så du kan utnyttja ytan för optimal förvaring.

Se backar »

Se set med 3 lådor »

Skapa stämning med belysning

Invändig belysning ger dig bättre överblick och bra stämning

Som badrumstillbehör till lådor kan du välja behaglig LED-belysning, som både skapar stämning och gör dina lådor inbjudande. Belysningen är vinklad i 45 grader så du inte blir bländad och på samma gång får optimal belysning i nedre lådan. Välj till belysning, när du väljer tvättställsskåp, så får du i utvalda serier även ett eluttag inbyggt i nedre lådan.

Även till spegelskåp och sidoskåp kan du få bättre överblick av dina saker med invändig LED-belysning. Så kan du hitta utan att behöver tända för skarp belysning i taket, som gör det svårare att somna igen. Välj till belysning i samband med beställning av skåpen.

Få dämpad och behaglig belysning för nattliga toalettbesök

Bland våra badrumstillbehör hittar du inbyggd underbelysning till tvättställsskåpen. Så du enkelt kan orientera dig i badrummet på natten och undgår att tänka på den skarpa belysningen i taket, som kan göra dig klarvaken. Det är riktigt praktiskt, när man har små barn. Utöver att vara praktiskt, skapar belysningen en behaglig stämning i badrummet. Välj till inbyggd underbelysning när du väljer tvättställsskåp.

Bra belysning för allt du gör i badrummet

Belysning spelar en viktig roll för vår sundhet och välmående, det er bevisat att bra belysning ökar vår livskvalitet. I badrummet är bra belysning extra viktigt, speciellt när du ska sminka dig. Ingen kvinna vill lägga en makeup som ser perfekt ut i spegeln, men framträder helt annorlunda ute i dagsljus. Som man vill du vara  säker på att rakningen är helt perfekt.

Därför är det viktigt, att du väljer den bästa belysningen till spegel och spegelskåp, och även till resten av badrummet. Så att du kan skapa den perfekta helheten i inredningen samt få den mest optimala belysningen, kan du även komplettera med pendellampa, spotlights och taklampor som matchar perfekt till lamporna på spegel eller spegelskåp.

Se lampor »

Se mer om belysning »

Bubble lampa

Den nya Bubble lampan är inte bara vacker, den kan även justeras i alla riktningar.

Se Bubble »

Mjuka former

Den runda formen på den nya Brightlampan ligger i linje med den nuvarande trenden med mjuka former, och det smarta är att samma lampa kan användas som spegel-, vägg- eller taklampa.

Se Bright »

Tillbehör

Smått bra badrumstillbehör till dina småsaker och makeup

Det fungerar i köket, så varför inte införa det i badrummet? Använd magnetlister till små metalsaker som nagelfil, sax och pincetter. Så är de alltid lätta att få syn på – och roliga för barnen att sätta på plats efter användning.

Använd makeup-hållaren med små hål till allt från kajalpenna till mascara och penslar. De passar perfekt i backarna. Så slipper du missfärgning från makeup-rester i lådor och skåp och kan snabbt och lätt ta med hela backen, när du behöver innehållet.

Se makeup-hållar »

Få bort smutstvätten från golvet

Det går snabbare och lättare att tvätta ett golv, som inte är fyllt med saker, som skall flyttas runt på. Så häng tvättpåsen på väggen, men kom ihåg att välja en modell, där du kan lyfta bort hela korgen, när du skall tvätta. Har du extra plats i skåpen, så kan du välja att placera tvättpåsen inuti skåpet, så slipper du även att smutstvätten blir dammig.

Se tvättpåsar »

Skapa enkel komfort med praktiska hyllor

Ett trevligt badrum osar av välbefinnande, och få av oss förknippar ett kliniskt och strikt rum med något behagligt. Så inred badrummet med snygga badrumstillbehör som små, enkla hyllor eller korgar till utvalda små prylar för att skapa atmosfär. Välj mellan olika varianter, tex en flexibel hylla, som kan skapa en strikt, modern och minimalistisk look och på det sättet ger ditt badrum en helt personlig touch. Hyllan kan monteras på olika sätt, så den kan användas till handdukar och småsaker.

Med svävande hyllor i samma färg som möblerna kan du placera diverse dekorationer runt om i badrummet och skapa din helt personliga inredning. Hyllorna har dold upphängning, så de närmast svävar ut från väggen. Hyllorna kan även användas, när du saknar plats för småsaker, som du ofta använder, tex vid sidan av spegeln.

Se hyllor »

Nytt look

Illumi-hyllan med den svarta aluminiumkanten och de mörka hyllorna i tonat glas passar perfekt till det asymmetriska settet, då Illumi sträcker sig utanför möblerna. Det är nytt och inspirerande.

Se Illumi »

Smart Chic spegelhylla

Smart och enkelt kan det göras - den smarta lilla metallhyllan Chic placeras halvvägs in över spegeln och är perfekt för dina glasögon.

Se Chic »

Present spegel

Skapa extra effekt med minispegeln med matchande hylla. Speglar som dekoration är en trend och den tonade effekten på både spegel och hyllan tillför ett coolt och elegant uttryck i ditt badrum.

Se Present »

Ha alltid varma handdukar nära till hands

Varma handdukar får du med elektriska handdukstorkar, de snabbt torkar dina handdukar och lämnar dem ljumna och behagliga för en ökad känsla av välbefinnande på badrummet.  En timer gör, att du kan ställa in, när och hur länge dina handdukar skall torkas. På det sättet är du försäkrad att alltid ha varma och torra handdukar, när det finns behov för det. På samma gång skonar du miljön, då handdukstorken inte skall vara på hela tiden.

Se handdukstorka »

Flyttbar och praktisk handdukshängare – passar  alla rum

Den mobila handdukshållaren är ett dekorativt badrumstillbehör och på samma gång fyller den behovet av förvaring av våta handdukar. Saknar du plats, kan du placera den i duschnischen, när du inte använder den. Den kan också användas i sovrummet som extra klädstativ, så använda kläder kan luftas innan man hänger in dem i skåpet.

Se handdukshängare »

Vill du se minsta detalj i ditt ansikte?

Med en elegant och funktionell makeupspegel på fot kan du komma nära inpå alla detaljer i ditt ansikte, både när du skall lägga make-up, plocka ögonbrynen mm. Spegeln har inbyggd LED belysning, som lyser upp hela ditt ansikte och förstorar 5 gånger.

Se makeupspegel »